Tänään oltiin sitten ensimmäisessä mätsärissä tänä vuonna. Mätsärit järjestettiin Vaasassa Kivihaan citarin parkkihallissa.

Meillä oli molemmat koirat mukana mutta vain Bertta meni kehään. Sovittiin et Jaana esittää Bertan ja Se meni todella hyvin Bertta jopa suostu liikkumaan kehässä vaikka oli haukkunu ja riehunu 2 tuntia siellä hallissa. Bertta sai sinisen ja sinisten kehässä ei sitten enää sijoituttu mutta kokemuksena tilaisuus oli todella hyvä.

Loppupäivän koirat olivat todella väsyneitä ja nukkuivat kotosalla. Jaana innostui asiat kovasti ja lupas viedä Berttaa aina kehään kun vaan mennään. Muutama mätsäri onkin Seinäjoella keväällä joten niihin mennään ja tietenkin jos vain aikataulut saadaan kuntoon voitaisiin mennä Harjavaltaan ryhmänäyttelyyn.

Bertta kyllä tällähetkellä kaipaa trimmausta mutta Silvia tulossa pohjanmaalle pääsiäisenä.  Yritän lähempänä ajankohtan nyppiä hiukan Berttaa että Silvialle ei jäisi "kauheesti" nypittävää.

Olen tehnyt Bertalle myös jussipaidan ja teen parasta aikaa Memmulle ja sitten tuli yksi tilaus;)

Tuo kutominen on mulle terapiaa tähän hektiseen elämään ja nautin siitä todella. Kuvia meillä ei ole mätsäristä koska kamera muualla.