Täällä on jo muutaman päivän sadellu lunta oikeen kunnolla ja edelleen jatkuu. Onneksi nuo paukkupakkaset on ainakin hiukan heikentynyt vaikka ovat tainneet luvata niitä lisää.

Meillä molemmat tyttäret ovat nyt kotosalla joten Memmulla ja Bertalla on täällä päivisin seuraa ja saattavat päästä Jennin kanssa jopa pitkille lenkeille. Jennin kaverin koira Tahvo piipahtelee täällä aina joskus. Bertta tykkää touhata Tahvon kanssa mutta Memmu on alannut vasta nyt hiukan sulattamaan nuorta urosta joka kaiken aikaa haistelee peräpäätä;)

Bertta on myös rauhoittunut kämpän hajottamisen suhteen sen jälkeen kun saivat sohvan ikkunan alle ja saavat kattella tielle ja pitää jöötä tällä markilla.

Tänään ovat kuulema olleet lumitöissä Jennin kanssa joka oli kuuleman mukaan aika tylsää. Eipä hätää olihan sisällä Jaana ja Jaanan kaveri Anu. Neitit lähtivät koiren kans leikkimään ja olihan kuvien perusteella päästy jopa aidatun alueen ulkopuolelle. (Kuvat Jaanalla Facebookissa)

Nyt kun lunta on jonkin verran Memmu meidän hienohipiä ei mene sitten lumeen rämpimään jos ei joku tee sille valmista polkua. Olishan tuo sinne kyllä uponnut koko koira niin paljon lunta on.

Pian sitten vaihtuu vuosi ja ihmiset paukuttelevat raketteja. Meillä uuteen vuoteen on kuulunut aikaisemmin D.A.P mutta ei vaikuttanut. Pari vuotta olemme sitte soittaneet radiota niin kovalla ettei ulkoa tulevat paukuttelun äänet kuulu sisälle. Onneksi täällä maalla paukutellaan vain uutena vuotena.

Hyvät Uudet vuodet kaikille ihanille koiraihmisille ympäri Suomen maata. Jos vaikka sitten ensi vuonna nähtäisiin.