Perjantaina olimme porukalla Kalliojärvellä kaimaa kannustamassa ja laitoimme keittiössä tuolit pöydän alle lähtiessä. Kun tulimme yöllä kotiin oli jompikumpi koirista hypännyt pöydän päälle ottaen sieltä omena pussin. Kotiin tulessa oli omenat lattialla ja jokaisesta maistettu vähän. Suuri epäilys on että Bertta on sinne mennyt, koska Memmu ei kauheesti hyppele pöydille.

 

Lauantaina sitten siivoilin tietokone huonetta ja toin likoille pikkusohvan ikkunan alle. Ollut aikaisemmin Jaanan huoneessa ja ollaan saatu se lahjoituksena joskus vuonna viis. Tänään pitää siivota huone siihen kuntoon että maanantaina voidaan jättää huoneen ovi auki ja neitit saa katsella pihalle päivällä.

 

Memmu tässä jo makoilee ja Bertta makaa lattialla. Viime yönä taisivat nukkua molemmat sohvalla.
 

Tänään taas jatkoin Bertan trimmausta. Kyllä huomaa etten oo kauheesti trimmaillu. Tuntuu ettei valmista tuu sitten millään ja koira venkuroi pöydällä kokoajan. No, täytyy huomenissa taas jatkaa. Niskassa Bertalla on julmetusti karvaa siis aivan liikaa. Pitää hakee myös koneeseen uudet terät kun nykyset on niin tylsät. Toivottavasti saan joskus valmiiksi tai sitten pitää soittaa ammattilainen apuun.