Aamulla nousimme klo 03 ylös porukalla ja siinä valmistauduttiin lähtemään Harjavaltaan ryhmikseen. Neljän jälkeen startattiin sitten matkaan. Ajeltiin Parkanon kautta ja juteltiin kova äänisesti navikaattorin kanssa. Parkanossa piipahdettiin tankilla ja hiukan tuoksuja mentiin haistelemaan. Bertan jätimme auton kun menimme sitten kaffille. Pian taas matka jatku ihanan auringon nousun kera.

Pelipaikalla olimme ajoissa ja muutenkin kaikki tuntu olevan hyvällä mallilla. Hiukan lenkitettiin Berttaa ja sitten alkoikin musta-hopeiden kehä. Urosten kehät meni todella nopeesti ja yhtäkkiä Bertta pois kopasta ja kehään. Jaana hienosti kuljetti ja vaikutti todella hyvältä mahdollisuudelta saada "hyvä" arvostelu. Sit se tapahtu. Bertta ärähti tuomarille. Tuomari yritti uudelleen lähelle Bertta murisi joten tuomari ei arvostellu. Jotain oli enkuksi Jaanalle selittäny mut Jaana ei ollu ymmärtäny ku sanan sieltä ja täältä. Muuten reissu oli hyvä.

Oon nyt miettiny ja pähkäilly tuota Bertan käytöstä. Ei ole aikaisemmin käyttäytynyt tuolla lailla. Mätsäreissä ollut tuomareina miehiä joten en usko mies kammoon. Nyt perjantaina huomasin että kun oltiin treeneissä ja palkkana oli nakkeja. Bertta rähisi Memmulle kun tultiin kotiin. Meillä oli nytkin palkkana nakkeja. Mietin voisiko syynä olla että Bertta kuvitteli tuomarin "varastavan" se herkut? Yksi vaihtoehto vois olla se että ollaan oltu yhdessä näyttelyssä jonne matkaa 25 km ja Harjavaltaan muutama sata km. Jos sulla lukija on jotain vinkkiä kuinka tästä jatkamme niin laitatko vaikka mulle meilitse sari(at)yli-sorvari.fi.

Paluumatkalla ajeltiin sitten Viitin kautta hakees Memmu "lomalta". Bertta taas alko rähiseen mut Memmu otti heti oksat pois neitiltä.

Kotiin kun päästiin ja tyttäret tiputettua matkan varrella niin vihdoin päikkäreille.

Tässä yksi kuva Bertasta tänään

1241975735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olisi muutama muukin kuva mutta mun mielestä tämä on hyvä.

Hyvää Äitienpäivää lukijoille kaikesta huolimatta meillä oli hyvä päivä.